NL Doet 2018

Bericht geplaatst op: 03-14-2018, 22:29 uur

Zaterdag 10 maart. Zoals elk jaar waren er een behoorlijk aantal enthousiaste dames en heren aanwezig om in het kader van NL doet, de bezem door en langs het hospice te halen. Leden van de PvdA fractie Emmen, de Serviceclub Soroptimisten Emmen en de Serviceclub Lions Emmen hebben ervoor gezorgd dat de magazijnen weer schoon en opgeruimd zijn en de ramen binnen- en buitenhuis weer glashelder zijn. Buiten is de vijver schoongemaakt en voorzien van fris water. De muren zijn schoongespoten, het blad uit bloembedden en gras verwijderd. De tuinmeubelen staan uitnodigend buiten om de voorjaarszon te begroeten. Het hospice staat er weer fris en helder bij en onze gasten kunnen weer genieten van een opgeruimde tuin en de reeën en de vogels van het bos.